Pausa och återuppta Kaspersky Safe Kids

Expandera alla | Dölj alla

Du kan pausa Kaspersky Safe Kids för en angiven tidsperiod. När du pausar Kaspersky Safe Kids ignoreras alla begränsningar. Barnet kan besöka förbjudna webbplatser, använda förbjudna program och spendera obegränsat med tid framför datorn.

Programmet fortsätter automatiskt när tiden du angav är över.

Du kan endast pausa Kaspersky Safe Kids på ditt barns datorkonto. Kaspersky Safe Kids kan inte pausas från en förälders datorkonto eller från en annan dator på distans.

Pausa Kaspersky Safe Kids på datorn

Du kan återuppta Kaspersky Safe Kids manuellt utan att vänta på att den angivna perioden går ut.

Återuppta Kaspersky Safe Kids